

Planning Committee

10 am, Wednesday 12th January 2022

To be conducted virtually (meeting platform open from 9.30am)

Members of the Planning Committee of the Chilterns Conservation Board are hereby invited to attend a virtual briefing at the above date and time. Access to meeting from 9.30am. This will be held again as a 'briefing' in lieu of a formal Committee meeting due to the ongoing situation with the Covid-19 pandemic.

Agenda

1. Apologies	10:00 – 1 min
2. Declarations of Interest	10:01 – 1 min
3. Note of Previous Briefing (to be ratified at next formal meeting)	10:02 – 8 mins
4. Matters Arising	10:10 – 5 mins
5. CCB Update from Chief Executive Officer (verbal update)	10:15 – 10 mins
6. Planning Committee Work Programme	10:25 – 15 mins
7. Statutory Consultee Status - discussion	10:40 – 20 mins
8. Single Local Plan - discussion	11:00 – 20 mins
9. National & Regional Matters – update	11:20 – 5 mins
10. Development Plan Matters - update	11:25 – 5 mins
11. Development Management Matters – update	11:30 – 15 mins
12. Lighting Position Statement – update and discussion	11:45 – 10 mins
13. Any Urgent Business	11:55 – 5 mins
14. Date of Next and Future Meetings	12:00